Enter your email and password to log in
Enter your mobile number to receive an OTP
Ingredients and Condiments Roast duck, thinly sliced 120 g Onion, thinly sliced, 50 g Tomatoes, gutted, cut into small pieces 50 g Spring onions, chopped 25 g Celery, cut into pieces 25 g. Lemon...
Cooking method: 1. Thawing Dried Duck Breast Meat 2. Put into Air Fryer set cooking time around 10 mins with 200 °C.
ส่วนผสม เนื้อเป็ดย่างหั่นเป็นชิ้นเล็กๆ 80 กรัม ข่าสับละเอียด 2 ช้อนชา น้ำปลา 2 ช้อนโต๊ะ น้ำมะนาว 2 ช้อนโต๊ะ น้ำตาลทราย 2 ช้อนชา หอมเเดงซอย 2 ช้อนโต๊ะ ต้นหอม 1 ช้อนโต๊ะ ผักชีลาบ 1 ช้อนโต๊ะ สะระเเหน่...